Home

Restanțe salariale achitate la Clubul Atletic

După criza financiară din iarnă, cauzată și de întîrzierea în stabilirea bugetului alocat, la Clubul Atletic Roman situația este mai liniștită, după cum susține directorul Traian Macovei (foto).
Am reușit să facem și premierile, în bani, pentru sportivii care au avut rezultate bune la campionatul național de aruncări lungi din iarnă. Cu salariile nu sînt probleme acum, sîntem cu plățile la zi și nu avem restanțe. Sîntem în grafic. Bineînțeles, tot timpul apar cheltuieli și mereu trebuie făcut rost de bani pentru a le acoperi. S-au efectuat lucrări de igienizare a sediului clubului, atît la interior, cît și la exterior, se lucrează la sectoarele de sărituri în înălțime și lungime. Să vedem ce sumă ni se va mai aloca de la buget, ca să știm unde ne situăm și ce mai putem face„, a spus Traian Macovei.

Altfel, în afară de participarea grupei de aruncări la Grand Prix-ul de la Onești, de la sfîrșitul acestei săptămîni, Clubul Atletic Roman va fi reprezentat la alte două competiții cu caracter național, pînă la sfîrșitul lunii. Este vorba despre concursul pentru copii de la grupele 1, 2 și 3, de vîrstă, de la Iași, acolo unde vor fi prezenți 23 de mici atleți de la gruparea sportivă romașcană menționată. În aceleași zile, 24 și 25 mai, se vor desfășura și întrecerile concursului Grand Prix din București, la categoriile seniori, tineret și juniori, în care Clubul Atletic va fi reprezentat de opt sportivi.

Comentarii

WORDPRESS: 0