Reclamații trăsnite la Garda de Mediu

Zilnic, comisarii din cadrul Comisariatului Județean la Gărzii Naționale de Mediu se confruntă cu reclamații din partea cetățenilor din județ, care îi pun pe drumuri degeaba.

 

 

De la vecini reclamagii și pînă la membri de familie care se judecă între ei, comisarii de mediu sînt obligați să cerceteze toate reclamațiile și să dea un răspuns.

Astfel, printre sesizările depuse la Garda de Mediu Neamț se numără reclamații împotriva vecinilor care nu respectă delimitarea terenurilor, zgomotul produs de discoteci sau mirosul urît al gradjurilor.
Sînt vecini care reclamă că alții au depozitat gunoaie în loc nepermis, ori că și-au făcut toaleta prea aproape de casa lor. Mai sînt cetățeni care reclamă mirosul urît sau zgomotul produs de discoteci, însă acest lucru nu e de competența noastră. De cele mai multe ori, cînd ajungem la fața locului, constatăm că sesizările sînt nefondate. Am avut și cazuri în care soțul și soția sau tatăl și fiul se judecau pentru pămînt și s-au reclamat reciproc la instituția noastră„, a declarat Neculai Bucșă, comisar șef al Gărzii de Mediu Neamț.


Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0