Prima paginăRoman

Reclamații on-line pe adresa primarului

Dimensiune text

În ultimii cinci ani, peste 1.600 de sesizări au fost transmise pe site-ul domnuleprimar.ro, cîteva zeci adresîndu-se primarului Romanului.

 

Dacă anul trecut zeci de romașcani au reclamat  lucrările de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare, intenția de amplasare a „fîntînii albastre” în zona Abatorului, tineri care fac scandal și consumă alcool în fața blocului 8A de pe strada Alexandru cel Bun, precum și persoane de pe strada Smirodava care au fost atacate de cîini vagabonzi agresivi, în acest an numărul sesizărilor transmise a scăzut.

În luna februarie, Ilie Ceparu, domiciliat pe strada Martir Cloșca, s-a plîns că primarul nu s-a implicat în rezolvarea unei defecțiuni a rețelei de energie electrică în urma căreia acesta a rămas fără curent. Romașcanului i s-a explicat că Primăria nu este reprezentat legal al firmei furnizoare de energie electrică. În luna aprilie, romașcanul Răzvan Iorga a sesizat faptul că, în fiecare dimineață, zgomotul făcut de excavatoarele care realizau lucrări de reabilitare a străzii Libertății devenea deranjant, mai ales că locatarii din zonă „erau treziți degeaba„. „Stau de o săptămînă și mă uit la cei opt muncitori care muncesc «cu spor», fără a se observa ceva făcut în urmă. Aș sugera să fie supervizați din cînd în cînd, poate așa nu s-ar mai forma adunările de tip «clacă» în jurul unei borduri cu orele, sau poate ar trebui să nu fie plătiți pentru a sta rezemați în lopată mîncînd semințe, ca să nu mai zic de dormitul cîte două ore pe zi în excavator„, a transmis Răzvan Iorga reprezentanților Primăriei.

Sesizarea sa nu a primit nici un răspuns, la fel ca și cea transmisă de un alt romașcan, pe 6 iulie. Acesta s-a plîns că, de la o biserică situată în zona Bazarului, de două ori pe zi, se auzeau acordurile cîntecului religios „Hristos a înviat”, deși sărbătorile pascale trecuseră de mult. „Dacă eu aș scoate boxele pe geam și aș pune muzică, aș deranja cu siguranță enoriașii și, mai ales liniștea publică, deci aș fi amendat„, a susținut romașcanul.

Cei care doresc să transmită sesizări primarului Laurențiu Dan Leoreanu mai pot folosi eficient site-ul administrației locale – www.primariaroman.ro – sau adresa de e-mail primar@primariaroman.ro .

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Platitor de taxe 9 ani

    domnuleprimar.ro nu este un site oficial. Este un site privat care nu retransmite aceste sesizari institutiei primarului. Este un forum daca vreti. Nu este un site al vreunei institutii sau o institutie in sine. Este un proiect privat menit sa mai ciuguleasca niste bani de la institutiile publice. http://www.primariaroman.ro este site oficial.