Prima paginăPolitica

Reclamație de fraudă electorală, în comuna Pâncești

Reclamație de fraudă electorală, în comuna Pâncești

Dimensiune text

 

Scrutinul electoral din al doilea tur al alegerilor prezidențiale desfășurat duminică, 24 noiembrie, a fost lipsit de incidente deosebite în județul Neamț. O reclamație privind frauda electorală a fost semnalat în localitatea Tălpălăi, din comuna Pâncești.

Într-o sesizare primită duminică după-amiază pe adresa Ziarului de Roman, un cititor a semnalat faptul că o femeie din localitate, membru al unui partid politic, ar fi solicitat mai multor persoane actele de identitate, în vederea exercitării votării cu urna mobilă. Sesizarea a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 22 noiembrie, o femeie de 43 de ani, din Pâncești, ar fi adunat mai multe buletine de identitate de la diferite persoane în vederea întocmirii cererilor pentru urna mobilă. Persoanele în cauză au menționat și-au exercitat dreptul la vot însă nu ar fi completat niciun fel de cerere în acest sens. Polițiștii efectuează cercetări (cu privire la faptă) sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată”, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0