Razie a polițiștilor și jandarmilor la Moldoveni

HomeEconomie

Razie a polițiștilor și jandarmilor la Moldoveni

 

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat duminică, 7 iunie, în intervalul orar 6.00 – 12.00, o acțiune în sistem integrat, la care au fost cooptați și reprezentanții altor instituții, în bazarul din localitatea Moldoveni, informează IPJ Neamț.

Prin desfășurarea acțiunii preventiv-reactive s-a urmărit asigurarea respectării legii prin prezența activă a polițiștilor, pentru prevenirea activității infracționale în zonele cu risc criminogen ridicat, vizând, cu precădere și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Activitatea a beneficiat de sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț și ai Oficiului pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie. De asemenea, în activități au fost angrenați criminaliști, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, fiind constatate 20 de abateri de la normele legale prevăzute de HG 984/2015 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor. Pentru prevenirea riscului rutier, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 22.449 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut un permis de conducere, au retras trei certificate și două seturi de plăcuțe de înmatriculare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0