Prima paginăRoman

Raportul despre concursul de la spital este pe masa primarului

Dimensiune text

Raportul corpului de control al primarului arată „deficienţe de organizare”. Luni, primarul Leoreanu va avea o întâlnire cu cei patru directori ai Spitalului Roman.

 

 

Corpul de control al primarului a terminat de efectuat verificările la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman. Raportul, realizat după mai multe zile de verificat documente, a ajuns şi în mâna primarului Laurenţiu Dan Leoreanu. De altfel, primarul Leoreanu a spus că nu va lua nicio decizie referitoare la conducerea spitalului până nu va studia rezultatele raportului întocmit de corpul de control.

Spitalul de Urgenţă Roman a ajuns să fie verificat de corpul de control al primarului după ce un concurs organizat în cadrul unităţii sanitare, pentru ocuparea a 21 de posturi de asistenţi medicali, a stârnit un scandal între conducerea Spitalului şi Ordinul Asistenţilor Medicali. Ulterior, concursul a fost anulat de managerul Mircea Coadă, dar situaţia a rămas tensionată, din cauza unor zvonuri legate de posibile plăţi făcute către organizatorii examenului din partea unor candidaţi. În aceaste condiţii, doctorul Mircea Coadă, managerul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, a demisionat din funcţie, din motive personale, fără a oferi alte detalii.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • commenta(r)tor 9 ani

  CAM TARZIU CU VERIFICARILE… UNELE INSTITUTII DEPENDENTE DE PRIMARIA POTROCALIE CU SEFI POTROCALII AU DUS-O BINE MERSI IN ULTIMII 4-5-6 ANI FARA CONTROALE DA CU SALARII LA SEFI GRASE…GHICI GHICITOARE

 • mama omida 9 ani

  cam „subtire” articolul..”deficiente de organizare”..raportul avea stampila cu „strict secret”,asteptam 50 de ani pana la desecretizare? macar stiam si noi „mercurialul” pentru asistenti,poate ma intorc in tara chiorului si sa stiu cat tre’ sa pun deoparte..pentru cei care mai pun botu si cred ca examenele se trec pe bune sa afle ca proba cu interviul nu e pusa degeaba..poti avea 10 la scris,la „interviu” trece numai cine trebuie!!!!si f greu de contestat.

  • un romașcan 9 ani

   Interviul nu se poate contesta, așa e metodologia în țară , în cazul concursurilor cu astfel de probe ! Poți contesta numai proba scrisă .,, Minunat ” , nu – i așa ?Dacă sunt suspiciuni temeinice , de fraudare a interviului ,poți doar să faci o plângere la poliție sau să dai în judecată comisia de concurs pentru a se afla adevărul ! Acestea le-am aflat la o documentare de pe Internet pe site-uri de specialitate, privind proba de interviu la un concurs ( examen ) .

 • Andreea Eu... 9 ani

  NISTE HOTI CONTROLEAZA PE ALTII… SA INTELEG CA ASA E! FRATILOR SA INTELEGETI ODATA PENTRU TOTDEAUNA CA EXAMENELE ASTEA PENTRU POSTURI SUNT NISTE HOTII SI PERVERSIUNI CURATE, SE STIE DIN PRIMA CINE RAMANE SI CINE PLEACA…POTI SA INVETI CAT MINISTRUL DE JUSTITIE SI DE INTERNE…, MAI ALES PENTRU PRIMARIE SI SPITAL…SPER SA AJUNGA LA PUSCARIE TOTI INTR-O ZI, SA NU MAI POATA MURI PANA LA ADEVAR…!!!

 • mircea 9 ani

  Domnule Primar, dar concursul de registratori si ingrijitori de ce nu s-a anulat. Si acolo au fost spagile groase. In sala cu mine era una care sa foit tot examenul si apoi sa vad ca a luat. Intrebare: oare ce tot se foia aia acolo? Avea subiectele de la examen. Am aflat pe urma ca lucreaza in primarie. Oare asta sa fie motivul. Daca tot va dati legal apoi fiti asa. Una alba doua negre?

  • cititor 9 ani

   Pai, daca d-na de la resurse a fost in comesia de examen, ce crezi, ca degeaba? Apoi vine cu comisia de la primerie! Rasul lumii!!!