Raliul mașinilor clasice din Moldova începe vineri la Roman

HomeSocial

Raliul mașinilor clasice din Moldova începe vineri la Roman

 

 

Vineri, 7 iunie, Romanul va fi gazda ediției a V-a a Moldova Classic Rally. Evenimentul a fost conceput ca o acțiune regională și este organizat anual în diferite județe ale Moldovei, prima ediție având loc la Iași, în anul 2015. Moldova Classic Rally este a doua etapă din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice din România.

Vineri, Moldova Classic Rally va debuta la orele 08.00, cu primirea invitaților în parcarea din fața Primăriei municipiului Roman, verificările tehnice urmând să aibă loc între orele 9.00 și 10.00. Etapa I a Raliului se va desfășura pe traseul Roman – Hanul Ancuței – Tupilați – Păstrăveni – Petricani – Topolița – Humulești – Târgu Neamț – Parcare Stadion „Cetatea” Tîrgu Neamț. Pe durata fiecărui eveniment, viteza medie pe etapă nu poate depăși 50 de km/h. Etapa a doua se va desfășura vineri după amiază între Tîrgu Neamț și Piatra Neamț, etapa a treia, sâmbătă dimineață, pe traseul Piatra Neamț – Bicaz, iar ultima etapă, sâmbătă după-amiază, pe traseul Bicaz – Piatra Neamț.

Evenimentul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț și Retromobil Club România. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți pe pagina oficială – https://www.facebook.com/Moldova-Classic-RALLY-622172018137162/.

Având în vedere evenimentul de vineri dimineață de la Roman, Primăria Roman informează că barierele de la parcarea din Piața Roman Vodă – Colegiul Național „Roman-Vodă” vor deveni funcționale începând de vineri, 7 iunie, după ce se va finaliza evenimentul „Moldova Classic Rally” (în jurul orei 10.00). „Parcarea va fi blocată pe parcursul desfășurării expoziției de vehicule istorice, iar când mașinile de epocă vor părăsi zona, se vor activa barierele și accesul va fi permis contra unei taxe de 1 leu pe oră sau pe baza abonamentului ce poate fi achiziționat de la camera 64 din Primăria municipiului Roman, intrarea dinspre Tosca, la etajul II”, au precizat reprezentanții Primăriei Roman.

 

Foto: facebook / Moldova Classic RALLY

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0