Răcire a vremii și vânt puternic, în următoarele trei zile

HomeSocial

Răcire a vremii și vânt puternic, în următoarele trei zile

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri o informare vizând intensificări temporare ale vântului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte și disconfort termic, pentru intervalul vineri, 27 octombrie, ora 21:00 – luni, 30 octombrie, ora 23:00, valabilă pentru întreaga țară.

Conform meteorologilor, din noaptea de vineri spre sâmbătă (27 spre 28 octombrie) și până duminică dimineața (29 octombrie), vântul va avea intensificări temporare în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1.600 de metri, rafalele vor depăși 65 – 70 km/h, iar pe creste 80 – 90 km/h. Trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie), intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0