Prima paginăSocialEducatie

PTP Roman petrece Halloween-ul alături de roman-vodişti

Dimensiune text

Organizaţia People To People Roman organizează o petrecere de neuitat cu tema Halloween, exclusiv pentru elevii de la Roman-Vodă.

Sâmbătă, 2 noiembrie, la ora 20.00, organizaţia PTP Roman organizează o petrecere incendiară de Halloween, exclusiv pentru elevii de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”. Se anunţă „costume fioroase, petreceri bântuite, muzică şi distracţie sinistru de plăcute”. Invitaţii sunt aşteptaţi să petreacă o seară de neuitat, cu multe surprize şi vor avea parte de muzică pentru toate vârstele, jocuri distractive – apple bobbing sau limbo, un concurs de costume cu premii şi decoruri speciale. Sponsorii acestui eveniment sunt Oz-Er Golden, Sam’s Gym, Caremil, Sense şi Black Wolf.

Participanţii la concursul de costume, numit „Cel mai înfricoşător costum de Halloween”, au şansa de a câştiga premii deosebite, printre care premiul cel mare, care constă într-o tabletă de ultimă generaţie, dar şi un abonament la sala de fitness, vouchere sau produse hand-made. Pentru persoanele care vin costumate, intrarea este liberă, iar cei care vin necostumaţi trebuie să plătească o taxă de 5 lei. Banii care vor fi strânşi la intrare vor fi folosiţi de membrii PTP pentru o acţiune caritabilă.

„Mă încântă motivaţia şi gradul de implicare ale membrilor PTP. S-au organizat foarte bine şi au împărţit responsabilităţile încă din timp, pentru ca totul să fie pus la punct cât mai bine. Au fost implicaţi şi bobocii, cei de clasa a noua. Acesta a fost primul test pentru ei, după înscrierea în organizaţie”, a povestit Andrei Corduneanu, preşedintele PTP Roman.
Evenimentul va avea loc la Club Black-Wolf, iar la intrare trebuie prezentat carnetul de elev sau cartela de acces în liceu. Rezervările se fac la numărul 0760.164.856.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0