PTP Chapter Roman sărbătorește copiii în Parcul Municipal

HomeSocialEducatie

PTP Chapter Roman sărbătorește copiii în Parcul Municipal

 

 

ptp ziua copiluluiDupă încă un an în care Capitolul People to People (PTP) din Roman a dat dovadă de responsabilitate, maturitate şi implicare în diferite proiecte şi acţiuni benefice oraşului nostru şi cetăţenilor, membrii PTP organizează duminică, 29 mai 2016, ,,PTPI-Ziua Copilului”, „o călătorie special concepută pentru toți cei cu inimă de copil”.

Cei 30 de membrii PTP implicați în organizarea acestui proiect, aflat la cea de-a doua ediție, au pus cap la cap un program tematic elaborat, atractiv, ce oferă celor mici o gamă largă de activități speciale. Părinții sunt așteptați alături de copii în Parcul Municipal, lângă debarcader, începând cu ora 15 :00 pentru a sărbători Ziua Copilului, prin participarea la activități în aer liber, întreceri sportive, jocuri distractive, picturi pe față, animale din baloane și multe alte surprize.

„Copilăria a fost și va rămâne tărâmul tuturor viselor și a descoperirilor. Membrii PTP vă promit o zi de neuitat și vă invită să luați parte, alături de ei, la frumoasa mini-petrecere a copiilor organizată de ziua lor. Vacanţa de vară se anunţă a fi una încărcată de acţiuni benefice atât pentru noi, cât şi pentru responsabilii Capitolului People to People Roman. Aceeaşi vacanţă de vară mult aşteptată, alte activităţi PTP mult aşteptate”, spune Ana Maria Tihon, PR în cadrul PTP Roman.

kid ptp 1

kid ptp 2

kid ptp 3

Comentarii

WORDPRESS: 0