HomeSocialEducatie

Promoţia 2014 a Școlii „Alexandru Ioan Cuza”

La Școala „Alexandru Ioan Cuza” au fost organizate festivităţi pentru a marca momentul absolvirii gimnaziului de către cei 85 de elevi de clasa a VIII-a.

Promoţia 2014 a Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” a ajuns la momentul absolvirii. Tineri, serioşi, păstrând, în acelaşi timp, candoarea copilăriei, au păşit, cu emoţie, amestecată cu teamă şi încredere, spre anii de liceu. Pentru a marca despărţirea de şcoala în care au crescut şi s-au format timp de opt ani, de colegi şi de profesori, fiecare clasă a organizat o scurtă festivitate. S-au revăzut în fotografii, boboci de-o şchioapă, încercând să n-o scape din ochi pe doamna învăţătoare, şi şi-au adus aminte de greutăţile cu care s-au luptat în anii de şcoală: teoreme, extemporale sau teama de a fi scos la tablă, dar şi de bucuriile pe care le-au trăit crescând alături de colegi, sub ochii profesorilor.

„Știm cu toţii că, toamna, se numără bobocii. De această dată, bătrânul Cronos nu a mai avut răbdare şi a venit să numere absolvenţii şi roadele lor. N-a fost uşor în toţi cei patru ani de gimnaziu. Sprijiniţi de cadrele didactice şi de părinţi, ei, absolvenţii de acum, au reuşit să depăşească şi greutăţile, iar munca lor le-a fost răsplătită cu note mari, cu rezultate bune şi foarte bune la concursuri şi olimpiade şcolare, încât numele şcolii noastre să fie unul de referinţă. Îi felicităm şi le mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi s-au ocupat de frumoasa voastră evoluţie, iar vouă, absolvenţilor, vă dorim sănătate, un drum neted în viaţă, fără multe răspântii, iar dacă nori cenuşii vor mai apărea din când în când, să-i ignoraţi şi să credeţi cu tărie că orice rezultat se obţine prin muncă şi cu multă perseverenţă”, a spus directorul adjunct al Școlii „Alexandru Ioan Cuza”, profesoara Lucica Prăjescu.

„Este cel mai potrivit moment pentru a le mulţumi colegilor mei, profesorilor voştri şi părinţilor voştri, fără de care nu am fi fost astăzi, aici, sărbătorind absolvirea gimnaziului. Sunt sigur că veţi avea un drum frumos în viaţă, pe măsura curajului, a pregătirii şi a dorinţei voastre de reuşită”, a spus directorul Școlii „Alexandru Ioan Cuza”, profesor preot Claudiu Maxim.

Comentarii

WORDPRESS: 0