Proiecție de film în Parcul Municipal, la începutul lunii august

HomeSocial

Proiecție de film în Parcul Municipal, la începutul lunii august

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Roman din această lună, programată miercuri, 27 iulie, se află un proiect de hotărâre care prevede, între altele, alocarea din bugetul local unei sume pentru achiziționarea unui pachet de prestări servicii de proiecție de film în aer liber, eveniment organizat în cadrul Caravanei Cinema Nomade, care urmează a avea loc în Parcul Municipal, în data de 6 august.

Conform referatului de aprobare al proiectului, Primăria Roman a primit propunerea de a fi organizate în timpul verii proiecții de film în aer liber, pentru comunitatea locală. „Caravana Cinema Nomade este un proiect dedicat celor care vor să creeze amintiri frumoase alături de prieteni, de familie și de comunitate, oferind experiența specială a serilor de proiecții de film în aer liber. Cinema Nomade reprezintă un concept nou în România care își propune să aducă filmul mai aproape de oameni. Cinema Nomade organizează proiecții de film în diferite spații și medii, având caracter mobil, dar păstrând calitatea imaginii și a sunetului oferite în sălile de cinema, folosindu-se de echipamente profesionale de ultimă generație”, se arată în documentul ce urmează a fi discutat de consilierii locali în ședința din 27 iulie.

Având în vedere faptul că proiecțiile de filme în aer liber organizate în anii anteriori s-au bucurat de prezența unui public numeros, fiind extrem de apreciate de participanți, precum și faptul că, în perioada lunii august, romașcanii care lucrează peste hotare se întorc acasă în vacanță, iar o seară de film în aer liber reprezintă un bun prilej pentru cetățeni să se bucure de momente de recreere alături de cei dragi, se propune consilierilor locali să aprobe alocarea din bugetul local a sumei maxime de 6.000 lei pentru achiziționarea unui pachet de prestări servicii de proiecție de film în aer liber, eveniment organizat în cadrul Caravanei Cinema Nomade, cu intrare liberă pentru public, care va avea loc în Parcul municipal, în data de 6 august, se arată în document.

Proiecția de film în aer liber este programată a începe la ora 21:00, titlul ales pentru proiecție urmează a fi anunțat în perioada următoare, iar în cazul în care condițiile meteo nu sunt favorabile, proiecția va fi amânată până la o dată stabilită de comun acord de organizator cu administrația locală.

Proiectele de hotărâre ce urmează a fi dezbătute de consilierii locali în ședința din 27 iulie pot fi accesate la acest link: https://primariaroman.ro/consiliu_local/sedinta-ordinara-a-consiliului-local-roman-din-27-iulie-2022/.

 

 

 

Foto: facebook / Cinema Nomade

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0