Prima paginăSocial

Proiect pentru generozitate și speranță, la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”

Proiect pentru generozitate și speranță, la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”

Dimensiune text

 

 

Liceul Tehnologic ,,Vasile Sav” din Roman este o instituție unde generozitatea este la ea acasă. Un grup de profesori inimoși ai liceului, alături de elevii lor voluntari, au demarat un proiect cu caracter umanitar, ,,Generozitate și speranță”, aflat la cea de-a treia ediție, înscris în Calendarul județean al activităților educative, coordonat profesorii Liliana Aniței și Mihaela Antofie.

Astfel, în cadrul proiectului, în luna iunie s-au desfășurat două activități. Pe 1 iunie, au fost gazde copiii și profesorii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Roman. Copiii de la centru au primit cadouri oferite de elevii Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, cu ocazia Zilei copilului. În cadrul activității a fost organizat Concursul „Candoare și Speranță”, în care copiii și-au demonstrat abilitățile la desen, muzică și dans.

„Vineri, 15 iunie, cu prilejul finalizării anului școlar, ne-am dorit să încurajăm și elevii Liceului Tehnologic Valea Ursului. Sub deviza «Fii mai bun!», elevii au fost premiați  cu rechizite și dulciuri, în cadrul festivității de premiere, cu speranța că acestor copiii le vom trezi dorința de a se autodepăși. Ni s-au alăturat în cadrul proiectului doamna director Lăcrămioara Ploșniță (Liceul Tehnologic «Vasile Sav»), doamnele profesor: Olivia Ciocan, Cosmina Ciurea,  Carmen Lozonschi, Monica Dedu, Marelena Ungureanu, de al Liceul Tehnologic «Vasile Sav»‚ cât și doamnele profesor: Cristina Horga, Irina Francu (Colegiul Tehnic «Danubiana»), Viviana Aramă (Liceul Tehnologic Valea Ursului), Simona Dudau și Olivia Erimescu (Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Roman)”, a afirmat profesor Liliana Aniței, din cadrul Liceului Tehnologic „Vasile Sav”.

Citește și:   „Ziua de curățenie națională”: voluntarii au strâns 160 de saci de gunoaie de pe malul râului Moldova

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0