Prima paginăSocial

Proiect de 1,2 milioane de euro pentru reabilitarea Primăriei Roman

Proiect de 1,2 milioane de euro pentru reabilitarea Primăriei Roman

Dimensiune text

 

primaria-romanAdministrația publică locală a anunțat faptul că, în această săptămână, s-a deschis linia de finanțare pentru depunerea proiectelor ce vizează lucrări de consolidare și reabilitare a clădirilor statului. Marți, 10 ianuarie, la Primăria Roman a avut loc o ședință pe tema detaliilor legale de realizarea documentației necesare depunerii proiectului de reabilitare a clădirii Primăriei Roman.

În acest moment, un studiu asupra a ceea ce se dorește să se realizeze există, însă este nevoie de acte suplimentare, spun reprezentanții Primăriei Roman.

„Principalul scop al acestei investiţii este cel de a schimba instalaţiile interioare, a repara acoperişul şi a transforma actuala sală de festivităţi într-o încăpere modernă, propice întâlnirilor cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, ai unităţilor de învăţământ şi ai altor instituţii care au directă colaborare cu Primăria. Linia de finanţare pentru acest proiect s-a deschis în această săptămână şi se estimează ca, în 2-3 luni, să fie depusă documentaţia, iar în toamnă cel târziu să se cunoască şi răspunsul. Întreg proiectul este estimat să ajungă la peste 1,2 milioane de euro”, se arată într-un comunicat al Primăriei Roman.

Clădirea Primăriei nu va fi reabilitată, așa cum se întâmplă cu blocurile – nu va fi montat polistiren, ci se va lucra pe aceeași structură și se vor monta geamuri termopan. De precizat este că lucrările nu vor fi efectuate pe întreaga clădire, ci doar pe ceea ce deține în mod direct Primăria, partea ANAF și Judecătoria nefiind inclusă în proiect.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • REABILITATI ZONELE SARACE DIN ORAS NU BOBOANA DE UNDE PLEACA HOTIA PE OAMENI