Prima paginăSocial

Programul de miercuri din cadrul Zilelor Municipiului Roman

Programul de miercuri din cadrul Zilelor Municipiului Roman

Dimensiune text

 

 

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Roman se desfășoară în perioada 13 – 21 mai. Programul zilei de miercuri, 15 mai, include de la ora 9, în Sala Unirii din cadrul Primăriei Roman, întâlnirea oficială a conducerii administrației publice romașcane cu delegaţia din orașul Montluçon, Franța, oraș cu care municipiul nostru a semnat un protocol de colaborare, la începutul acestui ani.

Miercuri este „Ziua Educației” în cadrul Zilelor Municipiului Roman. De la ora ora 9,30, în Piața „Roman Vodă” se desfășoară o nouă ediției a manifestării  „Dialogul științelor”, dedicată comunității școlare romașcane, în scopul promovării exemplelor de bună practică în învățământul romașcan. De la ora 10,00, în Sala „Nicolae Manolescu-Strunga” din Primăria Roman va avea loc premierea câștigătorilor Concursului „Prietenii Pompierilor”, de la ora 10,30 premierea câștigătorilor concursului „Romanul, curat și verde” – ediția a X-a, iar de la ora 11.15 se desfășoară „Gala excelenţei în educaţie”, festivitatea de premiere a elevilor şi profesorilor coordonatori care au obţinut rezultate meritorii la faza finală a olimpiadelor şi concursurilor naţionale şi internaţionale.

Ziua de miercuri mai include, de la ora 15, activități ale ONG-urilor, la Platforma KULTime.

Programul complet al manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Roman poate fi accesat la acest link: https://www.ziarulderoman.ro/programul-zilelor-municipiului-roman-2019/ .

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0