HomeActualitate

Problemele cu lumina, sesizate la 0800800929

E.ON Moldova Distribuție a pus la dispoziția consumatorilor din Moldova serviciul Telverde, un număr unic de telefon pentru transmiterea sesizărilor privind deranjamentele în alimentarea cu energie electrică. Apelul la 0233.929 nu va mai fi onorat.

 

Serviciul lansat la începutul acestui an este disponibil non-stop la numărul de telefon 0800 800 929, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă sau mobilă, fără costuri pentru client.

Prin intermediul Telverde, consumatorii pot semnala atît întreruperi ale alimentării cu energie electrică, cît și situații cu potențial de risc de accidente, cum ar fi: tablouri electrice, posturi de transformare și firide neîncuiate ori cu sistemul de închidere deteriorat, stîlpi sau conductoare căzute la pămînt, etc.

În condițiile în care noul număr de telefon 0800 800 929 este cunoscut și utilizat de tot mai mulți consumatori, începînd cu data de 1 august, vechile numere de telefon de tipul *929 vor fi dezactivate (* – prefixul județului)”, se arată într-un comunicat emis de Departamentul Comunicare Corporatistă al E.ON România.

Comentarii

WORDPRESS: 0