Prima paginăEconomie

Probleme în rețeaua de telefonie mobilă Orange, în Roman

Probleme în rețeaua de telefonie mobilă Orange, în Roman

Dimensiune text

 

UPDATE: La ora 17.40, compania Orange a anunțat că au fost identificate trei secționări ale rețelei de fibră optică, în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți: „Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare”.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, ORA 16: Rețeaua mobilă Orange a întâmpinat probleme, miercuri după-amiază, 27 martie, după ora 15, în mai multe zone din țară. Probleme au apărut și la clienții Orange din municipiul Roman, care nu puteau accesa nici la ora 16 serviciile de voce și de date.

Printr-un mesaj postat în jurul orei 15.30 pe pagina de socializare, compania Orange anunța: „Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă ca urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți”.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0