Prima paginăActualitateRoman

Primarul vrea să ne înfrăţim cu coreenii

Dimensiune text

Romanul ar putea avea o legătură directă cu Asia, dacă iniţiativa primarului Leoreanu se va concretiza după vizita la Seul, capitala Coreei de Sud.

„Vreau să amenajez la coreeni un stand sub egida România, dar, clar, sub brandul Roman. Am analizat cu colegii din Primăriei să putem trimite, într-un colet, nişte produse ale noastre, branduri de vinuri, de brânzeturi. Vreau să încep şi o colaborare cu un oraş din Coreea. E foarte departe, dar există internet, moduri rapide de contactare şi contează mult să ai ramnificaţii, colaborări, fiindcă dintr-o colaborare s-a născut şi proiectul TRW”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Vizita primarului la Seul va avea loc în perioada 21 – 27 octombrie. Scopul deplasării este acela de a intra în contact cu potenţiali investitori din Asia, primarul răspunzând unei invitaţii nominale.

Coreea de Sud este un partener strategic din zona Asia-Pacific, iar coreenii sunt interesaţi, în mod special, de trei domenii-cheie din ţara noastră: infra­struc­tura, agricultura şi energia.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0