HomeRoman

Primarul Leoreanu, sărbătorit de colegii din PDL în Deltă

Colegii de partid l-au însoțit pe edil în Delta Dunării, după ce primarul a fost premiat la Gala de Excelență în Administrație. Excursia-cadou a fost plănuită de organizația locală a partidului.

 

 

După ce a fost singurul premiant din județ în cadrul Galei de Excelență în Administrație și a obținut, pe 18 octombrie, la Brașov, cel de-al treilea premiu de excelență în cadrul evenimentului organizat de Portalul național de Administrație publică www.administratie.ro, primarul Laurențiu Dan Leoreanu a primit drept cadou din partea colegilor de partid o excursie în Delta Dunării. Cu mic, cu mare, colegii din PDL s-au întîlnit cu primarul la Poiana Brașov, conducîndu-l direct în Deltă. Excursia, desfășurată pe parcursul zilelor de sîmbătă și duminică, a venit ca o confirmare a meritelor șefului administrației locale romașcane și al organizației PDL Roman.
Faptul că structuri de nivel național apreciază că administrația locală are planuri și viziuni de nivel european aduce atît o satisfacție personală, cît și una a întregii comunități romașcane. Administrația locală din Roman a desfășurat o muncă susținută, pentru a transforma municipiul într-unul modern, iar realizările de la Roman, în special proiectul privind construirea microhidrocentralei pe rîul Moldova, considerat ca fiind cel mai ambițios proiect de creare de energie, au adus un nou premiu Romanului, în cadrul Galei de Excelență în Administrație. Sîmbătă și duminică am avut parte de o surpriză din partea echipei mele politice, care m-a invitat direct de la Brașov în Deltă, pentru două zile, pentru a sărbători obținerea acestui premiu. Mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă. I-am întrebat de unde știau că voi fi premiat și au spus că realizările de la Roman sînt clare, mai ales în contextul în care Planul Integrat de Dezvoltare Urbană de la Roman este în plină desfășurare, în timp ce planuri integrate de dezvoltare urbană din alte orașe au fost blocate. Mi-au spus că, dacă nu aș fi fost premiat, aceasta ar fi fost o excursie de consolare. În schimb, am avut cu toții bucuria că Romanul a fost enumerat din nou printre cele mai performante comunități din România„, a spus primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

La Gala de Excelență în Administrație au participat peste 130 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Comentarii

WORDPRESS: 0