Prima paginăSocial

Primarul Leonard Achiriloaei: școlile din Roman sunt pregătite pentru reînceperea cursurilor

Primarul Leonard Achiriloaei: școlile din Roman sunt pregătite pentru reînceperea cursurilor

Dimensiune text

În această săptămână, primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a avut miercuri, 3 februarie, o întâlnire cu directorii unităților de învățământ din Roman, după ce Ministerul Educației și Cercetării a anunțat revenirea elevilor în școli, din data de 8 februarie.

„Am convocat această întâlnire tocmai datorită faptului că, în data de 8 februarie, vor începe cursurile în unitățile școlare și vrem să fim cu toții pregătiți. Trebuie să avem asigurate materialele de curățenie, de dezinfecție, de protecție, dar, totodată, să avem și circuitele foarte bine stabilite și organizare riguroasă în fiecare unitate de învățământ. Fiecare director a prezentat o situație a stocurilor existente, a necesarelor pentru perioada imediat următoare și problemele organizatorice sau prioritățile din unitățile dumnealor. M-am bucurat să văd că există stocuri de materiale la nivelul fiecărei școli, avem și noi la primărie stocuri care sunt special constituite pentru școli – cu tot ceea ce înseamnă materiale dezinfectante pentru mâini, pentru suprafețe, măști – astfel încât vom putea asigura începutul cursurilor”, a precizat primarul Leonard Achiriloaei.

Acesta a precizat că, totodată, au fost demarate și proceduri pentru noi achiziții, așa încât, de acum înainte, unitățile de învățământ din oraș să aibă constant asigurate cele necesare. Una dintre problemele semnalate în cadrul întâlnirii s-a referit și la înlocuirea tablourilor de siguranțe de la anumite clădiri ale școlilor, materiale ce vor fi achiziționate în perioada imediat următoare.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0