Prima paginăActualitateRoman

Primăria vrea să scape de „spânzurătorile” din cartierul Bălcescu

Dimensiune text

Primăria muncipiului Roman a anunţat că, săptămâna trecută, Apa Serv a avut intervenţii la avarii branşament, pe strada Gloriei, la blocul 14, pe strada Mihail Jora, blocul, pe strada Maramureşului, nr. 9, dar şi pe strada Bogdan Dragoş, în zona BCR, acolo unde, săptămâna trecută, strada s-a surpat, astfel că a trebuit să fie închisă pentru şoferi.

De asemenea, au mai fost intervenţii în cămine de vane la reţeaua de distribuţie a apei pe mai multe străzi din oraş, dar şi la reţeaua de canalizare. Tot săptămâna trecută, au avut loc reparaţii la gardurile din Aleea Revoluţiei, au continuat lucrările la grădiniţa din Nicolae Bălcescu, grădiniţa Carol I, s-au montat bănci în mai multe locuri din oraş şi s-au montat 15 panouri de informare în locurile de joacă pentru copii. De asemenea, se lucrează la amenajarea de parcări pe strada Cuza Vodă, în zona Panevada, şi continuă lucrările de amenajare a parcării de pe Aleea Revoluţiei.

„Tot în această perioadă s-au înlocuit elementele defecte ale băilor din strada Fabricii. De asemenea, au mai avut loc activităţi de toaletare a copacilor de pe strada Bogdan Dragoş, în vederea îngropării conductei aeriene de gaz metan din cartierul Nicolae Bălcescu. Vrem ca, în acest an, să scăpăm de aşa numitele spânzurători de aceste cartier şi să îngropăm conductele de gaz metan, pentru că, aşa suspendate, sunt inestetice”, a precizat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • lala 8 ani

    Ce s-a facut la gradinita “Carol I”, ati fost dvs sa vedeti, sa verificati ceea ce scrieti? Nimeni nu a calcat pe acolo, sa intrebe ceva. Scrieti sa va aflati in treaba.