Primăria va acorda titlul „Tânărul anului 2018”

HomeSocial

Primăria va acorda titlul „Tânărul anului 2018”

 

 

Conducerea Primăriei municipiului Roman a anunțat că intenționează anual, cu prilejul sărbătorii municipiului, să acorde un premiu către unul dintre tinerii municipiului. Titlul „Tânărul anului” va fi acordat cu prilejul Zilelor Municipiului Roman, la Gala Excelenței, acolo unde sunt premiați anual persoane ce activează în zece domenii de activitate.

Primarul Lucian Micu a anunțat că din acest an va adăuga Galei Excelenței o nouă categorie, cea dedicată tinerilor talentați și ambițioși. „Astăzi sărbătorim Ziua Tineretului. Nu știu neapărat dacă mai pot fi încadrat în categoria de vârstă, dar mă simt tânăr și cred că tinerețea ține de multe ori și de felul în care te bucuri de viață și faci ceea ce îți place, te implici în diverse activități și vrei să lași ceva bun în urmă. Cred că mulți dintre noi le bifăm, astfel încât astăzi să ne bucurăm de tinerețe și să începem să credem că și tinerii noștri trebuie încurajați și răsplătiți pentru lucrurile bune pe care le fac pentru ei și pentru cei din jur. În fiecare an, de Zilele municipiului Roman, în cadrul Galei Excelenței, premiem romașcanii care fac performanță în diferite domenii, iar anul acesta am decis să mai adăugăm un «trofeu» pe listă – Tânărul anului 2018. Nu vă pot spune la cine ne-am gândit, păstrăm surpriza, dar cred că este de datoria noastră să promovăm generația tânără, să îi oferim încredere și să-i aplaudăm pe cei care se implică și se afirmă. Și, slavă Domnului, Romanul are tineri talentați și dornici de «a schimba lumea»!”, a scris edilul pe pagina sa de socializare.

În cadrul Galei Excelenței Romașcane sunt premiate personalități romașcane din zece domenii, precum cultură, sănătate, acțiuni filantropice, mass-media, economie locală sau sport.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0