Prima paginăSocial

Primăria și Metex repară scările de la magazinele din spatele Casei de Cultură

Primăria și Metex repară scările de la magazinele din spatele Casei de Cultură

Dimensiune text

 

Primăria și Metex vor semna un contract de asociere care are ca obiectiv repararea scărilor de la complexul de magazine din spatele Casei de Cultură, asta dacă și consilierii locali vor fi de acord.

Conform actelor, Primăria și societatea comercială dețin câte o parte din terenul și scările aferente, astfel încât cheltuiala pentru modernizarea zonei va fi una comună. Primăria municipiului Roman va suporta contravaloarea serviciilor de proiectare și executare a lucrărilor de refacere scări și teren, cu excepția lucrărilor de refacere scări și trotuar pe porțiunea de teren aflată în proprietatea SC Metex SA.

„În ceea ce privește dreptul de proprietate cu privire la suprafața asupra căreia urmează a se interveni, trotuarul și parte din suprafața scărilor aparține domeniului public al municipiului Roman, iar cealaltă parte din scări se află în proprietatea SC Metex SA. În aceste condiții, s-au purtat discuții cu reprezentanții acestei societăți pentru a pune la dispoziția municipiului Roman suprafața de teren pe care o deține în proprietate și pentru a se putea astfel interveni cu lucrările asupra acestora, urmând ca proprietarul să suporte contravaloarea lucrărilor pe porțiunea de teren/construcție pe care o deține în proprietate”, se arată în referatul de aprobare înaintat consilierilor locali pentru a decide asupra oportunității aprobării proiectului.

Citește și:   Licitație pentru închirierea de locuri de parcare în Roman, pe 23 septembrie

Primăria și societatea Metex au mai avut un proiect similar, ce a presupus refacerea scărilor de la „blocul galben” de pe centru. O problemă asemănătoare legată de starea scărilor este semnalată și la complexul de standuri din Favorit, dar acolo proprietarul este exclusiv firma care deține spațiile comerciale și care a fost somată de reprezentanții administrației local să reabiliteze zona.

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0