Primăria scoate la vânzare din nou autoturismul Daewoo Leganza

HomeEconomie

Primăria scoate la vânzare din nou autoturismul Daewoo Leganza

 

Primăria Roman a organizat o licitație de vânzare a două autoturisme folosite, de-a lungul timpului, de oficialii din administrația publică locală, „la prima strigare” fiind vândută mașina marca Renault Laguna. Pentru autoturismul Daewoo Leganza se va organiza o nouă licitație, nefiind deocamdată nimeni interesat să îl cumpere.

Astfel, pe 18 septembrie 2017, ora 12.00, la sediul instituției, administrația locală va organiza licitație deschisă, cu strigare, cu plata integrală, pentru vânzarea autoturismului Daewoo Leganza, cu numărul de înmatriculare  NT 06 PMR. Prețul de pornire la licitație este de 5.290 lei.

„Autoturismul se vinde în condiţiile «aşa cum este», «acolo unde este», fără nici o obligaţie din partea vânzătorului privind cheltuielile legate de preluarea autovehiculului de către noul proprietar. Înregistrarea participanţilor se va face la sediul Municipiului Roman, loc. Roman, Piaţa Roman-Vodă nr. 1, jud. Neamţ, până vineri, 15 septembrie, orele 14.00, prin prezentarea următoarelor documente: cererea de participare; împuternicirea reprezentantului licitantului (dacă este cazul); copie după buletinul sau cartea de identitate a reprezentantului ofertantului; dovada constituirii garanţiei de participare”, anunță reprezentanții administrației locale.

Caietul de sarcini poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei municipiului Roman. Mașina are an de fabricație 2002 și funcționează pe benzină.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0