Prima paginăSocial

Primăria Roman organizează concurs pentru două posturi de polițist local

Primăria Roman organizează concurs pentru două posturi de polițist local

Dimensiune text

Primăria Roman a anunțat, la finalul săptămânii trecute, că organizează concurs de recrutare în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a două posturi vacante, de funcţie publică, de execuție, de polițist local, clasa III, grad profesional superior.

Cele două posturi sunt în cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică și Pază a Bunurilor din cadrul Direcţiei Poliția Locală, cu durata normală a timpului de muncă de 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.

La finalul anului trecut, în cadrul Direcției de Poliție Locală a Primăriei Roman erau 69 de posturi, dintre care opt vacante. Cei interesați trebuie să aibă studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum șapte ani.

Concursul de recrutare constă în trei etape: selecţia dosarelor, proba scrisă și interviul. Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 23 martie, ora 10:00, la sediul Primăriei Roman. Dosarele se depun până la data de 10 martie, inclusiv, ora 16:00, la Serviciul resurse umane, salarizare al Primăriei Roman, camera 62.

Detalii despre concurs, atribuţiile postului, bibliografie și documentele necesare la dosar pot fi obținute de pe site-ul Primăriei Roman, secțiunea Carieră, sau de la Serviciul resurse umane, salarizare din cadrul Primăriei, telefon 0233.208.609.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Iacob 5 luni

  In loc sa faceti restructurari in cadrul politiei locale, faceti angajari? Verificati activitatea personalului existent si o sa observati ca activitatea acestora nu este in slujba cetateanului ci impotriva lui!

 • Mandru Soare Ciprian 5 luni

  Stie cineva daca parandaratul a fost mai mare de 1343 de euro ? Macar sa nu ma oftic degeaba !? Am avut doar 870 si nu am reusit !

 • Lita 5 luni

  N-ai stiut cui sa-i dai!

 • Tiberiu 5 luni

  Ca sa fii politist local trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
  – sa fii pensionar;
  – sa-i „vanezi” pe cei care parcheaza masina fara sa plateasca, sa stii sa faci fotografii la locurile de parcare si sa completezi un proces verbal;
  – sa ai permis de conducere categoria B pentru ca politistii locali merg numai cu masina; asa se ocupa ei de siguranta cetateanului!? primaria are bani de combustibil pentru ca romascanii si-au platit impozitele;
  – sa te cunosti si sa fii in relatii bune cu persoanele certate cu legea.
  De siguranta cetateanului din ai carui bani esti platit, nu trebuie sa te ocupi! Cetateanul corect trebuie sa suporte in continuare furturile din buzunare, furturile din masini, etc. si sa se fereasca de persoanele certate cu legea!