Primăria Roman angajează polițiști locali

HomeSocial

Primăria Roman angajează polițiști locali

Miercuri, 9 martie, Primăria Roman a anunțat că organizează concurs de recrutare în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a trei funcţii publice specifice de execuție vacante, de polițist local clasa III, grad profesional superior, la Serviciul Ordine și Liniște Publică și Pază a Bunurilor din cadrul Direcției Poliția Locală Roman.

Cei interesați să participe la concurs trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum șapte ani și să dețină permis categoria B. Dosarele se pot depune în termen de 20 de zile de la data afişării anunţului pe pagina de internet a primăriei Roman şi pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, începând cu data de 9 martie până la data de 28 martie, inclusiv, ora 16:00, la camera 62, Serviciul resurse umane, salarizare, sediul Primăriei Roman.

Concursul de recrutare constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor; proba scrisă; interviul, susţinut, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 11 aprilie, ora 10:00, la sediul Poliției Locale a municipiului Roman, strada. Ștefan cel Mare, nr. 246.

Alte detalii despre acest concurs se pot obține de pe site-ul Primăriei Roman, secțiunea Carieră, sau de la Serviciul resurse umane, salarizare din cadrul Primăriei Roman, camera. 62, telefon 0233.208.609.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Vasile D. 5 luni ago

    Toti aspirații ar trebui să aibă stagiul militar satisfăcut sau după admitere sa efectueze min.6 luni pregatire într-o unitate militară.
    Toti remuneratii din bani publici, inclusiv parlamentarii bărbați și femei ar trebui să îndeplinească, condițiile de mai sus.
    ATENTIE!! poate fi o prima actiune de pregătire a populației pentru viitoare conflicte militare.