Primăria Roman a tipărit cel de-al doilea număr al ziarului propriu

Primăria Roman a tipărit cel de-al doilea număr al ziarului propriu

 

 

Primăria municipiului Roman a scos de sub tipar cel de-al doilea număr al propriului ziar, Info Primăria Roman, și primul de pe acest an. Astfel, au fost tipărite 10.000 de exemplare dintr-un material informativ de patru pagini, ce conține informații despre principalele investiții de pe anul precedent, precum și un mini-interviu cu un consilier local.

„Primăria municipiului Roman vă face cunoscut faptul că joi, 8 martie, a fost tipărită cea de-a doua ediție a materialului informativ propriu – Info Primăria Roman. Ziarul conține informații legate de raportul de activitate al primarului municipiului Roman, pe anul 2017, document ce trebuie adus în atenția tuturor cetățenilor, pentru ca aceștia să cunoască ceea ce s-a făcut pentru comunitate în anul anterior. De asemenea, materialul oferă informații despre condițiile de acordare a subvențiilor pentru transportul public local, precum și o prezentare a activității unuia dintre cei 21 consilieri locali aleși de cetățeni pentru a le reprezenta interesele. Au fost tipărite și vor fi distribuite 10.000 de exemplare, a patru pagini. tipărirea unui singur exemplar costând 0,14 bani (fără TVA). Ziarul va fi distribuit gratuit, prin direcțiile și serviciile subordonate Primăriei municipiului Roman. Prima ediția a Info Primăria Roman a apărut în luna decembrie 2017 și poate fi consultată electronic la adresa: http://primariaroman.ro/ZiarulPrima…/ziar_editie_print_1.pdf.
Consiliul Local Roman a aprobat, la finele anului trecut, alocarea sumelor necesare pentru tipărirea acestui material informativ în maxim 12 ediții anuale, conform HCL 280/2017 (http://primariaroman.ro/…/280_HCL_2017-12_alocarea_unei_sum…)”, se arată în comunicatul administrației locale postat pe pagina de socializare.

Ziarul va fi distribuit, conform reprezentanților Primăriei, prin patru dintre direcțiile din subordine: Direcția de Asistență Socială, Direcția de Evidență a Populației, Club Sportiv Municipal și Direcția Piețelor. La finele anului trecut, consilierii locali au aprobat alocarea din bugetul local a sumei de 21.420 lei pentru editarea și tipărirea materialului informativ „Info Primăria Roman” ce va apărea în maxim 12 ediții a câte 10.000 de exemplare, în cursul anului 2018.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mama omida 9 luni

    ziarul este perfect pentru cojile de la cartofi …bani f….ti !!!