Primăria îi invită pe romașcani să organizeze împreună o petrecere tematică în ștrand

HomeSocial

Primăria îi invită pe romașcani să organizeze împreună o petrecere tematică în ștrand

 

Pentru a treia oară în acest an, Primăria Roman le cere opinia romașcanilor printr-un sondaj pe pagina oficială a instituției de pe rețeaua de socializare Facebook. De această dată, subiectul sondajului îl constituie un eveniment pe care municipalitatea urmează să îl organizeze săptămâna viitoare în ștrand.

„Primăria municipiului Roman intenționează să organizeze joi, 10 august, o petrecere la Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova». Vă invităm să veniți cu opinii referitoare la ce evenimente să se organizeze pe parcursul zilei, astfel încât toți cei care vor veni în Ștrand să se distreze cât mai bine. Având în vedere că evenimentul se dorește a fi unul fără cheltuieli semnificative, vă așteptăm sugestiile până duminică, 6 august, ulterior urmând să comunicăm și detaliile petrecerii. Ce activități credeți că ar face o petrecere reușită?”, este mesajul postat de Primăria Roman. Doritorii pot răspunde la sondaj pe pagina de Facebook a primăriei sau accesând acest link.

Spre deosebire de sondajele anterioare, acesta nu mai are opțiuni de bifat, ci un câmp în care romașcanii pot scrie propunerile pe care le consideră potrivite pentru acest eveniment.

Primăria a mai organizat două astfel de sondaje pe Facebook în acest an, referitoare la locul de desfășurare a manifestării dedicate Zilelor Municipiului din luna mai și asupra oportunității alocării de fonduri din bugetul local pentru organizarea, la Roman, a unei proiecții a filmului „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, fiul celebrului compozitor și dirijor Sergiu Celibidache, cu prezența la eveniment a actorului Marcel Iureş, precum şi a altor membri ai echipei de filmare. În total, peste 1.100 de persoane și-au exprimat opinia în cadrul celor două sondaje efectuate pe Facebook de primărie.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0