Prima paginăInedit

Prezenţă romaşcană pe scena de la „Mamaia copiilor”

Dimensiune text

Micuţa Anastasia Radu, talentata interpretă romaşcană de numai şase ani, va evolua joi, 10 iulie, pe scena Festivalului „Mamaia Copiilor 2014”. Evoluţia sa va putea fi urmărită şi în direct, pe TVR 2, începând cu ora 17.

Anastasia Radu se pregăteşte la Clubul „Lucky Dance”, cu profesorii Mihaela Tertelici şi Sergiu Rudich, şi, în mai puţin de un an de când a început pregătirea, a obţinut numeroase premii la concursurile şi festivalurile la care a participat. Prezenţa la „Mamaia Copiilor” este cea mai importantă participare a sa de până acum.

Competiţia copiilor talentaţi din acest an este una acerbă, pentru prima dată sub egida Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, la audiţii participând şi vicepreşedintele prestigioasei organizaţii profesionale, director muzical al festivalului, compozitorul Viorel Gavrilă.

„Anastasiei i-a plăcut întotdeauna să cânte. Am înscris-o la cursuri de canto, după ce am văzut că pentru ea cântatul nu este doar o joacă. A progresat foarte repede după ce a început să studieze muzica la Lucky Dance şi rezultatele s-au văzut. Noi, ca părinţi, o vom ajuta să-şi dezvolte această înclinaţie pentru muzică, dar decizia finală de a se lansa pe piaţă îi va aparţine Anastasiei”, a spus Alina Radu, mama micuţei artiste.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0