Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 20 de produse de sezon.
Ceapa costă 1,5 – 2 lei pe kilogram, cartofii costă 1 – 1,5 lei pe kilogram, morcovii 1,5 – 2 lei pe kilogram, iar păstârnacul – 5 lei kilogramul. Varza se găsește la prețul de 1,5 lei kilogramul, castraveții costă 1,5 – 2 lei pe kilogram, ardeii grași costă 2,5 – 3 lei kilogramul, păstăile costă 3 – 4 lei kilogramul, iar vinetele – 2 – 3 lei pe kilogram. Fasolea costă 8 – 10 lei kilogramul, roșiile – între 1 și 2,5 lei kilogramul, iar dovleceii – 1,5 lei kilogramul.
Salata verde costă 0,5 lei legătura, mărarul și pătrunjelul frunze costă între 0,5 lei și 1 leu legătura, usturoiul costă 10 lei legătura, țelina costă 4 lei kilogramul, iar gogoșarii – 5 lei kilogramul.
Zmeura costă 10 lei kilogramul, murele – 10 lei kilogramul, iar prunele 3 lei kilogramul.
Comentarii