Ziarul de Roman vă prezintă, săptămânal, lista prețurilor la principalele produse comercializate în Piața Centrală din Roman.
Pentru săptămâna 4-11 martie, în Piața Centrală găsiți măcar 14 produse de sezon, vândute de producători sau societăți comerciale.
Prețul unui kilogram de cartofi se situează între 1,5 și 2 lei, în timp ce ceapa costă 2,5 lei pe kilogram, iar prețurile la usturoi variază între 12-20 lei pe kilogram. Mult mai ieftin este morcovul, care are un preț de 2-2,5 lei pe kilogram. În Piața Centrală mai găsiți pătrunjelul la 5 lei pe kilogram, în timp ce păstârnacul se vinde cu 4-5 lei pe kilogram. Fasolea costă 8-10 lei pe kilogram, țelina – 5 lei, iar câte 3 lei costă kilogramul de sfeclă roșie sau de ridiche neagră. Legătura de verdețuri este un leu. Arpagicul costă 8 lei pe kilogram. La capitolul fructe, merele costă între 2 și 3 lei pe kilogram.
Comentarii