Preţurile principalelor produse din Piaţă. Au apărut prunele

HomeEconomie

Preţurile principalelor produse din Piaţă. Au apărut prunele

 

piataNu mai puţin de 15 fructe şi legume de sezon se comercializează în pieţele din oraş. Preţurile au scăzut semnificativ la majoritatea produselor. Ca noutate, pe tarabe au apărut şi prunele.

Preţul kilogramului de cartofi a scăzut faţă de săptămânile anterioare, ajungând la 0,8 – 1,5 lei. Kilogramul de ceapă, cel de morcovi, de dovlecei şi de varză costă 2 lei. Vinetele şi roşiile costă 3,5 – 4 lei pe kilogram. Fasolea păstăi costă 7 lei pe kilogram, iar castraveţii se vând cu 3 lei pe kilogram. Ardeiul gras costă 3 – 4 lei pe kilogram, iar cea mai scumpă este ţelina, care se vinde cu 8 lei pe kilogram. Verdeţurile îşi păstrează preţul, de 0,5 lei pe legătură.

În ceea ce priveşte fructele, în piaţă nu se găsesc vişine sau căpşuni, dar merele costă 3 lei pe kilogram. Caisele şi pepenii îşi păstrează preţul din săptămânile anterioare, de 6 lei pe kilogram, respectiv 1,5 lei pe kilogram. Au apărut pe tarabe şi prunele, care costă 2,5 lei pe kilogram.

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • PIATA …MARE DIN ROMAN ESTE UN …CUIB DE COMERCIANTI MAFIOTI CARE ISI BAT JOC DE MII DE OAMENI !PRETURILE SUNT MARI SI SE ….FIXEAZA IN FIECARE DIMINEATA DE CATRE …COMERCIANTI ,NU DE CATRE PRODUCATORI,ASA CUM TREBUIE SA FIE INTR_O ECONOMIE DE PIATA ! ADEVARATII PRODUCATORI SUNT FUGARITI DE NISTE POLITISTI NEMERNICI …..NISTE MARIONETE CARE EXECUTA ORDINELE ALTOR NEMERNICI !!!