Prima paginăEconomie

Preţurile principalelor produse de sezon. Căpşuni, la doar 2-3 lei

Preţurile principalelor produse de sezon. Căpşuni, la doar 2-3 lei

Dimensiune text

 

piataÎn această perioadă, în pieţele din Roman se găsesc 15 produse de sezon. Țelina şi fasolea păstăi sunt cele mai scumpe, în timp ce toate celelalte produse – fie ele legume sau fructe – costă sub 3 lei. Căpşunile costă doar 2-3 lei pe kilogram, faţă de 10 lei cât erau până acum.

Pentru numai un leu pe kilogram puteţi cumpăra cartofi sau ceapă. Morcovii, dovleceii sau varza costă doar 2 lei pe kilogram. Vinetele se vând cu 2,5 lei pe kilogram. Roşiile costă între 2 şi 3 lei pe kilogram. Fasolea păstăi şi ţelina costă 5 lei pe kilogram. Castraveţii costă 2,5 lei pe kilogram. Ardeiul gras costă 3 lei pe kilogram. Verdeţurile îşi menţin preţul din ultimele două luni, de 0,5 lei pe kilogram.

În ceea ce priveşte fructele, pe tarabe se găsesc căpşuni cu 2-3 lei pe kilogram, mere – 3 lei pe kilogram, pepenii costă 1 leu pe kilogram, iar prunele costă 2 lei pe kilogram.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0