Preselecție de copii și juniori pentru Secția Șah, la CSM Roman

Home

Preselecție de copii și juniori pentru Secția Șah, la CSM Roman

 

 

Club Sportiv Municipal Roman informează că duminică, 7 aprilie, începând cu orele 10:00, se va organiza preselecție de copii și juniori pentru Secția Șah din cadrul Clubului. Cei interesați vor fi așteptați în strada Ștefan cel Mare nr. 246, etajul I (deasupra Casei de Pensii Neamț – Punct de lucru Roman, fostul Club Petrotub).

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt: vârsta copilului cuprinsă între 5 și 12 ani; de preferat, ca nivel minim de pregătire, copilul să știe să mute piesele pe tabla de șah; acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții). Înscrierile se vor face la adresa de e-mail a Serviciului Competiții Sportive din cadrul CSM Roman: competitiisportive@csmroman.ro  și la numărul de telefon 0786.772.050. Înscrierea se va putea face și în ziua preselecției, la locația menționată mai sus.

„Activitatea  de preselecție a grupelor de copii și juniori CSM Roman va fi coordonată de către un instructor din cadrul Clubului. Toate costurile pentru întreaga activitate sportivă a  grupelor de copii și juniori la șah vor fi suportate de CSM Roman. La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația  de Dezvoltare Intercomunitară «Roman Metropolitan»”, au precizat reprezentanții CSM Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0