HomePolitica

Președintele Tărâță, la ușa miniștrilor

Președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Culiță Tărâță, este la București, pentru a discuta cu mai mulți miniștri ai Guvernului Ponta.

 

 

Marți, Culiță Tărâță a fost la Ministerul Finanțelor și la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. „Vreau să aduc bani în județ. Sper să rezolv măcar o parte din problemele cu care se confruntă județul nostru”, a afirmat președintele CJ Neamț.

Mai exact, Culiță Tărâță încearcă să-i convingă pe guvenanți să dea bani pentru persoanele cu handicap și asistenții personali ai acestora, pentru cofinanțarea proiectelor europene, dar și pentru Spitalul Județean de Urgență Neamț. La Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, președintele CJ Neamț s-a prezentat cu o listă a urgențelor din toate comunele județului. Conform primarilor, prioritare sînt investițiile în rețelele de apă și canalizare și în infrastructura rutieră.

[sam_ad id=”89″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • bastean 10 ani ago

    Speram sa i dea si primarului nostru destui bani ca a cheltuit destui in campanie si are BUZUNARELE goale si vin alegerile iarasi.