Prima paginăEconomie

Premii pentru cele mai bune firme din județ

Dimensiune text

Premiile se vor acorda de către CCI Neamț, după o analiză a activității din 2012 a agenților economici.

 

Firmele nemțene cu cele mai bune rezultate în anul 2012 vor fi premiate vineri, în cadrul unui eveniment organizat la Piatra-Neamț. ”Topul firmelor din județul Neamț” se află la cea de-a XX-a ediție, fiind o activitate de tradiție a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Neamț, care premiază cele mai performante firme din județ, pe sectoare de activitate.

Topul firmelor nemțene a fost gândit pe șase domenii de activitate: cercetare – dezvoltare şi high – tech, industrie, comerț și turism, agricultură, pescuit și piscicultură, construcţii, servicii. Fiecare firmă a fost evaluată în funcție de cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare și eficiența utilizării resurselor umane. Din cele aproape 11.000 de firme care au depus bilanțul pentru anul financiar 2012, peste 2.000 au îndeplinit criteriile de calificare, în condițiile în care toți indicatorii sunt în scădere, în comparație cu anul 2011.

Decernarea trofeelor in cadru festiv va avea loc in data de 18 octombrie, la ora 18.00, la Central Plaza Hotel din Piatra Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0