HomeNeamt

Premii pentru cele mai bune afaceri nemțene

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț organizează vineri, 26 octombrie, cea de-a XIX-a ediție a „Topului Firmelor”, un eveniment important din viața comunității de afaceri din județ, care aduce la rampă învingătorii în competiția economică – firmele cu cele mai bune rezultate în anul financiar precedent.

 

 

Ordinea de clasare în top este realizată pe baza unei metodologii unice la nivel național, care a evaluat performanțele atinse de operatorii economici în funcție de principalii indicatori financiari din bilanțul contabil pe anul 2011 – cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.
La gala de premiere vor fi invitați să participe reprezentanții principalelor 300 de firme din județ.
Topul Firmelor se va desfășura vineri, 26 octombrie, începînd cu ora 18, la restaurantul Hotelului «Central» din Piatra Neamț. Bilanțul pentru exercițiul financiar din anul 2011 a fost depus de 10.750 de firme din județ. Dintre acestea, 2.573 de firme au îndeplinit condițiile de top. La eveniment au fost invitate să participe, nominal, firmele care ocupă primele trei locuri în top„, a precizat directorul de tîrguri și evenimente al CCI Neamț, Mihai Caravan.

Comentarii

WORDPRESS: 0