Prima paginăEducatie

Premiați cu o tabără pentru implicarea în proiecte

Dimensiune text

Patru elevi și trei profesori de la Școala Văleni vor petrece o săptămînă din luna august în tabăra de creație de la Predeal, recompensă pentru activitățile desfășurate în cadrul proiectelor din cadrul programului „Economia Bazată pe Cunoaștere”.

 

Programul este derulat de Guvernul României, prin Ministerul Comunicației, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, cu sprijinul Băncii Mondiale. În tabără vor participa, în mai multe serii, 228 de profesori și 72 de elevi din 229 de școli din întreaga țară, care au participat la program.
Această tabără este o recunoaștere a muncii desfășurate de elevii și profesorii școlii, timp de cîțiva ani, în domeniul proiectelor școlare. Au fost punctate și apreciate la nivel național activitățile de integrare TIC și Open Resource la nivelul școlii, participarea la programul eVacanța 2011, ediția de iarnă, atragerea de finanțări nerambursabile prin programe și proiecte care s-au dovedit eligibile și derularea unui proiect cultural, «Elevul de astăzi, artistul de mîine»„, a spus profesoara Gabriela Macsim, directorul Școlii Văleni.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0