Pregătiri pentru Zilele Municipiului

Primăria municipiului Roman a început deja pregătirile pentru zilele orașului.

 

 

În ultimii doi ani, Zilele Municipiului au fost sărbătorite în luna mai, în preajma sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, chiar dacă atestarea documentară a orașului se celebrează în fiecare an pe data de 30 martie. Autoritățile locale au considerat, însă, că vremea din luna mai este mai potrivită petrecerilor în aer liber. Pentru anul acesta, pregătirile pentru Zilele Municipiului încep cu amenajarera unor căsuțe din lemn. „Săptămîna aceasta vom realiza prototipul, iar săptămîna viitoare angajații primăriei vor începe să construiască aceste căsuțe. Sper ca pînă la Zilele Municipiului să terminăm șapte – opt căsuțe, pe care să le putem închiria celor care vor vinde diverse produse în centrul municipiului în acea perioadă„, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Acesta a precizat că ideea i-a venit de anul trecut, cînd a văzut la comercianții de flori căsuțe din lemn care arătau foarte bine.

Cu ocazia Zilelor Municipiului se va organiza și Tîrgul Meșterilor Populari, precum și alte activități sportive și culturale.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!