Prefectul Lazăr și primarul Achiriloaei au oferit flori asistentelor medicale de la centrul de vaccinare

HomeSocial

Prefectul Lazăr și primarul Achiriloaei au oferit flori asistentelor medicale de la centrul de vaccinare

Miercuri, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistentului Medical, prefectul județului Neamț, George Lazăr, și primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, s-au aflat la Centrul de vaccinare Roman amenajat la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, pe strada Ștefan cel Mare, unde au oferit flori, cu acest prilej, asistentelor medicale ale centrului.

„Am avut plăcerea să merg astăzi împreună cu Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman, la Centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic «Miron Costin», pentru a saluta doamnele asistente medicale și pentru a oferi un buchet de flori. Asistenții medicali își pun amprenta pe viețile oamenilor din jurul lor în fiecare zi. Astăzi, însă, mai mult decât oricând, tuturor le dorim o sărbătoare care să-i pună în valoare. Le-am felicitat pentru activitatea pe care o desfășoară, mai ales în aceasta perioadă de pandemie, pentru faptul că sprijină campania de vaccinare și sunt zi de zi pe baricade, în interesul cetățenilor și al sănătății publice. De Ziua Internațională a Asistentului Medical, vă propun să celebrăm profesioniști care au depășit bariera profesiei lor și au intrat în memoria umanității”, a transmis cu acest prilej prefectul George Lazăr.

„Astăzi, de Ziua Internațională a Asistentului Medical, doresc să îmi exprim respectul față de efortul pe care acești oameni îl depun în asigurarea actului medical. Urez un sincer la mulți ani asistenților medicali care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, cât şi celor care muncesc în domeniul privat. Vă îndemn să îi felicitați și dumneavoastră pe cei cunoscuți, care au ales această nobilă profesie, ce stă sub semnul demnității, altruismului, integrității și profesionalismului!”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Centrul de vaccinare împotriva coronavirusului COVID-19 de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, corpul A de pe strada Ștefan cel Mare, și-a început activitatea la mijlocul lunii ianuarie. Până la finalul lunii aprilie, aici fuseseră vaccinate 9.044 de persoane, dintre care 5.549 și cu doza a doua, cu vaccin Pfizer (majoritatea) și Moderna.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0