Post de jandarmi inaugurat în Bălțătești

HomeSocial

Post de jandarmi inaugurat în Bălțătești

 

 

Joi, 6 decembrie, Jandarmeria Neamț a marcat un moment semnificativ în existența instituției: inaugurarea Postului de Jandarmi Stațiune Balneoclimaterică Bălțătești. Festivitatea a avut loc la sediul Primăriei Bălțătești, locație în care se regăsește și sediul structurii de jandarmi nou înființate, și a debutat cu onorul militar prezentat colonelului Gheorghe Sebastian Cucoș, din cadrul comenzii Jandarmeriei Române.

La ceremonie au mai luat parte prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, președintele Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică Neamț, Adrian Bourceanu, inspectorul șef al IPJ Neamţ, comisar şef de poliţie Paul Tablan, primarul comunei Bălțătești, Emilia Acozmei, împreună cu echipa managerială a primăriei, precum şi alţi reprezentanți ai instituțiilor cu care cooperează Jandarmeria Neamț.

„În continuare, participanții au asistat la ceremonialul religios și la inaugurarea postului de jandarmi, moment marcat prin tăierea panglicii tricolore și predarea cheii sediului subunității. La finalul evenimentului, plutonierul major Florin Ciudin, desemnat șef de post pentru perioada următoare, a fost felicitat și încurajat la început de misiune încredințată”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Neamț.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0