Portal online pentru turismul din județ

Consiliul Județean (CJ) Neamț pune la dispoziția investitorilor și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un portal de acces deschis.

 

 

Portalul, intitulat „Poarta virtuală spre un loc de muncă în industria nemțeană”: www.portal-job-turism.ro, a fost realizat prin proiectul „Instrumente strategice pentru ocupare în industria turismului”.

Miercuri, la sediul Consiliului Județean Neamț a avut loc o conferință avînd ca temă acest proiect, la care au participat parteneri italieni, oameni de afaceri din județul Neamț și președintele Camerei de Comerț și Industrie, Mihai Apopii.

Portalul va conține informații actualizate privind locurile de muncă în industria turistică și date despre posibilitățile de ocupare, corelate cu circuitele tematice turistice.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea accesa acest instrument online, 24 de ore din 24, identificînd locuri de muncă vacante, niveluri salariale, cerințele angajatorilor și alte informații.
Actorii economici și sociali, autoritățile publice, societățile din domeniul turismului ne pot contacta prin adresa de email: admin@portal-job-turism.ro, în secțiunea Fișa Obiective Turistice„, a precizat președintele CJ Neamț, Vasile Pruteanu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!