Pompierii nemțeni, pe primele locuri la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne

Home

Pompierii nemțeni, pe primele locuri la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne

Patru pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț au fost selectați în echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (formată din 30 militari), pentru a participa la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2022, ce s-a desfășurat în municipiul Târgu Jiu, informează ISU Neamț.

La competiție, din cadrul ISU Neamț au participat: plutonier adjutant Florin Asmarandei (din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman), plutonier adjutant Cezar Cozar (Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț), plutonier Alin Iancu (Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț) și plutonier major Ancuța Stârlichi (Compartimentul Secretariat)

Pompieri, polițiști, jandarmi și lucrători din Aparatul Central al MAI au concurat, în perioada 7 – 9 iunie, cu dorința de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la una din cele 23 de probe de atletism și cros din cadrul acestui campionat.

După desfășurarea probelor de concurs, toți pompierii nemțeni au obținut clasări pe podium. Plutonier adjutant Florin Asmarandei a obținut locul I la aruncarea greutății (categoria sub 35 de ani), plutonier adjutant Cezar Cozar a obținut locul I la viteză 100 metri plat (categoria sub 35 de ani), plutonier Alin Iancu s-a clasat pe locul III la cros 6.000 de metri, (categoria sub 35 de ani) și locul V la 1500 de metri plat, iar plutonier major Ancuța Stârlichi a obținut locul III la săritura în lungime (categoria peste 30 de ani) și locul IV la viteză 60 de metri plat.

În clasamentul pe echipe, pe primul loc s-a clasat cea a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, urmată de cele alee Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și cea a Aparatului Central al MAI. După desfășurarea probelor de concurs, suntem mândri de rezultatele obținute de pompierii nemțeni. Felicitări pentru implicare și rezultatele obținute”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0