Prima paginăRural

Pompierii din Făurei s-au echipat la nivel european

Dimensiune text

Pentru a preveni anumite evenimente imprevizibile cauzate de fenomene ale naturii sau de mîna omului, administrația publică de la Făurei a dotat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din cadrul primăriei cu utilaje și materiale necesare pentru toată gama de intervenții.

 

 

Pe baza referatelor întocmite de șeful SVSU din comună, am reușit achiziționarea unor utilaje și materiale pentru buna desfășurare a activității acestui compartiment. Printre acestea, o motopompă, necesară evacuării apei din beciuri și fîntîni, pichete PSI, dotate cu tot ce este nevoie, pentru primărie, școală și un agent economic, achiziționarea a zece costume complete pentru voluntari, diverse materiale pentru intervenție, lopeți, hîrlețe, furtunuri de toate tipurile, cizme de cauciuc, drujbă și multe altele„, a precizat Vasile Gherghel, primarul comunei Făurei.

Unele dintre aceste materiale au fost cumpărate în luna ianuarie, pentru care administrația a cheltuit 3.000 de lei. „În această sumă au intrat și 50 de becuri performante, care rezistă la -20 grade, ce sînt înlocuite în aceste zile cu cele arse pe întreaga rețea electrică a comunei, în lungime de 30 kilometri„, a spus primarul comunei Făurei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0