Prima paginăSocial

Pompieri din cadrul ISU Neamț, decorați și avansați în grad

Pompieri din cadrul ISU Neamț, decorați și avansați în grad

Dimensiune text

 

 

Joi, 2 august, începând cu ora 12:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului (ISU) Neamţ a avut loc un ceremonial militar și religios pentru depunerea jurământului militar, pentru avansarea în grad, la termen a ofițerilor și subofițerilor care îndeplineau condițiile și pentru acordarea Semnului Onorific „În Serviciul Patriei”.

Trei cadre militare chemate în activitate, în cadrul ISU Neamţ, prin încadrare directă, urmare a promovării concursurilor organizate pentru ocuparea unor posturi vacante din cadrul unităţii, au depus Jurământul Militar: sublocotenent Ionel Emilian Staicu, sergent major Eduart Marian Mitrea și sergent major Cristian Robert Pavăl. În cadrul aceleiași ceremonii au fost avansate în gradul următor, la termen, cu data de 1 august, 67 de cadre militare. De asemenea, tot în același cadru, a fost acordat Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru 11 cadre militare (în activitate și în rezervă) pentru 15, 20 și 25 de ani de activitate.

„În România, gradul militar este un drept al titularului şi reprezintă recunoaşterea în plan social a calităţii de cadru militar. Felicitări tuturor şi mult succes în misiunile care urmează să vă fie încredinţate!”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

 

Cadre militare din cadrul ISU Neamț avansate în grad începând cu 1 august 2018:

 

 

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0