Prima paginăActualitate

Poliţiştii vor petrece weekendul în discoteci

Dimensiune text

În perioada 17 – 19 august, Direcția de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu Direcția de Investigații Criminale și Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, va coordona, la nivel național, o acțiune ce are ca obiectiv prevenirea faptelor antisociale comise în zona discotecilor, barurilor, cluburilor de noapte și altor localuri de alimentație publică.

 

Astfel, polițiști din cadrul serviciilor de ordine publică și investigații criminale, împreună cu polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, vor acționa pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, prevenirea furturilor din patrimoniul public și privat, depistarea persoanelor care practică prostituția și proxenetismul, precum și pentru prevenirea infracțiunilor cu violență.
Totodată, polițiștii vor acționa pentru depistarea și tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea bunurilor obținute din comiterea de infracțiuni și sancționarea celor care încalcă prevederile legale.
De asemenea, se va urmări asigurarea măsurilor de ordine internă în localuri, pe timpul desfășurării activităților distractive, cu respectarea prevederilor Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și a Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0