Prima paginăActualitate

Poliţiştii vor locuri de parcare

Poliţiştii vor locuri de parcare

Dimensiune text

 

Politia Roman cladire 04 copyPentru a nu se „certa” cu romaşcanii care locuiesc în zona Poliţiei Roman, poliţiştii vor să primească, în mod gratuit, dreptul de a folosi majoritatea locurilor din parcarea din faţa instituţiei. Astfel, propunerea administraţiei locale este să transmită în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 49 de ani, către Poliţia Municipiului Roman, a unui număr de 12 locuri de parcare din cele 15 existente în str. Bogdan Dragoş nr.1

„Până la această dată, nu este însă clarificat statutul juridic al acestui obiectiv, astfel încât s-au ivit probleme legate de utilizarea adecvată, pe toată durata zilei, de către deţinătorii de autoturisme riverani sau doar aflaţi în tranzit în zonă. Deoarece mijloacele auto din dotarea poliţiei beneficiază şi de spaţii în incinta proprie, propunem ca din cele 15 locuri de parcare, 12 să fie utilizate exclusiv de instituţia publică, iar cele 3 rămase să aibă regim de parcare publică”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Consilierii locali sunt cei care vor decide dacă această propunere este oportună, iar dezbaterea va avea loc marţi, pe 26 iulie.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0