Polițistele sînt scoase la restaurant

De ziua lor, doamnele din Poliție sînt invitate la restaurant de colegii de muncă.

 

 

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită și de femeile care lucrează la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Neamț. Cei care s-au gîndit la colegele lor au fost membrii Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), membrii Asociației „Dinamo”, membrii Corpului Național al Polițiștilor (CNP) și membrii Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) România. De ziua lor, doamnele din IPJ Neamț au fost invitate la restaurant.

Cel mai probabil, de 8 Martie, colegele mele vor fi libere, iar vineri, pe data de 9 martie, toate femeile care lucrează la IPJ Neamț sînt invitate la Hotel Central din Piatra Neamț, începînd cu ora 14.00. Este o tradiție la noi să ne serbăm colegele și este un gest firesc, pe care îl facem din toată inima„, a afirmat agentul șef Neculai Isache, vicepreședinte al Biroului Executiv Central al SNPPC.

Invitațiile făcute de SNPPC, Asociația „Dinamo”, CNP și IPA România vizează aproximativ 140 de femei din județul Neamț. „Este vorba de colegele polițiste și colege care lucrează la evidența informatizată a persoanelor, la întocmire permise auto, înmatriculări și pașapoarte„, a precizat agentul șef Neculai Isache.

Polițiștii au pregătit surprize de 8 Martie nu doar colegelor, ci și șoferițelor. Doamnele care vor fi la volan joi, 8 Martie, și vor fi oprite de polițiștii rutieri „riscă” să primească flori de la oamenii legii, în loc de avertismente sau amenzi.


COMENTARII

WORDPRESS: 0