Prima paginăRural

Poliţist agresat de un scandalagiu

Dimensiune text

Un bărbat băut a provocat un scandal violent în comuna Boghicea şi cu greu a fost potolit de către poliţişti. Întrucît i-a ameniţat şi a agresat un agent de poliţie, scandalagiul a fost reţinut pentru ultraj.

 

Astfel, în ziua de 19 iulie, în jurul orei 16.40, trei poliţişti din cadrul Secţiei numărul 7 Poliţie Rurală Roman, care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în comuna Boghicea, au intervenit pentru aplanarea unui conflict între Gabriel S., de 39 de ani, din comună, şi Dorel N., cei doi fiind în faţa unui magazin din localitate.

În momentul intervenţiei poliţiştilor, Gabriel S., care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa agenţilor de poliţie şi, în timpul imobilizării, a lovit cu pumnii şi picioarele un agent de poliţie. Bărbatul a fost încătuşat şi condus la sediul Secţiei numărul 7 Poliţie Rurală Roman. În sediul secţiei de poliţie, cu ocazia cercetărilor şi întocmirii actelor premergătoare săvîrşirii infracţiunii de ultraj, Gabriel S. a continuat să se manifeste violent, atît prin limbaj, cît şi prin gesturi, la adresa celor trei agenţi de poliţie şi la adresa unui ofiţer de poliţie care desfăşura activităţile de cercetare. Întrucît agentul de poliţie agresat s-a apărat şi a procedat la imobilizarea suspectului, agentul a suferit leziuni minime, ce nu au necesitat un consult medical. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman, care a luat împotriva lui Gabriel S. măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0