Prima paginăActualitate

Poliția Locală are un nou șef

Poliția Locală are un nou șef

Dimensiune text

 

Două mari schimbări de conducere au avut loc în această lună în administrația publică locală, unde s-au organizat concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere din cadrul Club Sportiv Municipal Roman și al Direcției de Poliție Locală. La ambele concursuri s-au înscris câte doi candidați, însă de prezentat s-a prezentat doar câte o persoană.

Marți, 19 septembrie, a avut loc concursul pentru funcția de director al Poliției Locale, câștigat de Cristian Malei, asta dacă nu vor fi depuse contestații.

Pentru funcția de director al CSM Roman s-au înscris Constantin Cudalb și Ionuț Grumezescu, cel de-al doilea neprezentându-se la proba scrisă. La examinare, Constantin Cudalb a obținut 84,33 puncte la proba scrisă și 90 de puncte la interviu, fiind declarat admis și putând să-și preia atribuțiile de director al CSM Roman.

Pentru funcția de director al Direcției Poliției Locale s-au înscris Cristian Malei, fost adjunct în Poliția Roman, și Sorin Panaite, director adjunct al Poliției Locale, însă acesta din urmă nu s-a prezentat la proba scrisă. Cristian Malei a susținut marți proba scrisă și interviul, fiind declarat admis, până miercuri putând fi depuse și eventualele contestații. Dacă acestea nu vor exista, în termen de 15 zile, Cristian Malei va putea prelua conducerea Poliției Locale. Cristian Malei a ieșit în vara anului trecut la pensie din Poliția Roman. Acesta este absolvent al Liceului de Matematică-Fizică „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad, după care a urmat cursurile Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, devenind polițist în anul 1995. Postul de director al Direcției de Poliție Locală a fost ocupat până luna trecută de Daniel Cazacu, la rândul său pensionat din Poliția Română.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Pensia… pensie…, salariul… salariu…, ambele de la bugetul statului. Se traieste bine pe banii contribuabililor!!!

  • Domnu primarele ,care este …daca e sa vorbim de bun simt ,cum ne explicati ca un „tanar” pensionar de vreo 2000 de euro pe luna mai „prinde” si un post de sef pe bani publici ?